Szállítási és fizetési módok


Futárral történő kiszállítás: (GLS)

Bruttó díjszabása rendelési értéktől függően a következő:

     0 - 40eFt -ig 1290Ft
40eFt felett díjmentes!

Semmilyen más költséget nem számolunk fel. pl. csomagolás, több doboz, nagyobb súly stb.

Futárral történő kiszállítás esetén a Felhasználó köteles a csomag tartalmát a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, illetve a csomagoláson észlelt esetleges sérülés, vagy hiányos teljesítés esetén a Felhasználó köteles jegyzőkönyv felvételét kérni a futártól és sérülés esetén a csomagot a Felhasználó nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. Az áfás számlát és ha a megrendelt termékekhez jótállási jegy tartozik, akkor a jótállási jegyet is a csomag tartalmazza.

Fizetési módok, feltételek

Utánvét esetén a megrendelés végösszege a termékek átvételekor a kiszállítást végző futárnak történik készpénzben. Utánvétes kiszállítás esetén a termékeket a megrendelés teljes végösszegének a futárnak való kifizetését követően adja át a Felhasználónak a futár.

Előre utalás esetén a Felhasználó a megrendelés teljes összegét a rendelést követő 5 napon belül átutalással teljesítse az alábbi bankszámlaszámra:
Bankszámlát vezető bank neve: CIB Bank Zrt.
Kedvezményezett neve: Tipp-Mixer Kft.
Kedvezményezett bankszámla száma: 10700392-26742708-51100005
Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a megrendelés/díjbekérő/számla sorszámát, ami az átutalás és a megrendelés egymáshoz rendelése miatt szükséges!

A megrendelés teljesítése a megrendelés teljes végösszegének a fenti bankszámlára történő megérkezését követően kezdhető meg.

Online bankkártyás fizetés

 

Ennél a fizetési módnál közvetlen a rendelés leadásakor fizethet bankkártyával. 

Online bankkártyás fizetés a CIB Bankon keresztül
Bank megnevezése: CIB Bank Zrt.
Elfogadott bankkártya típusok: 
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Elfogadó neve: Tipp-Mixer Kft.
Telefonszám: 06(70) 2-60-80-40
E-mail cím: infoí@primatinta.hu
Cégjegyzékszám: 01 09 708194

Adószám: 12883943-2-42


Az online bankkártyás fizetés devizaneme: HUF (azaz Magyar forint).

Fizetés lépései

1.Ön a Webáruház oldalán választja ki az árut/szolgáltatást, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

2.Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

3.A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

4.A sikeres hitelesítést követően folytatódik a fizetési folyamat.

5.A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.