Garancia

Utángyártott:
  • tintapatronok esetében: a vásárlástól számított 1 év
  • tonerek esetében: a vásárlástól számított 1 év

Utángyártott termékek esetében a fent megjelölt garancia időtartamon belül és számlával cseréljük Önnek a hibás terméket. (kivételt képez, ha helytelen felhasználásból vagy tárolásból eredő kár érte a kelléket, ez esetben nem vállalunk felelősséget)

Olyan kellékhibák esetében, amik a nyomtatás minőségére vonatkoznak teszt oldal elküldését kérjük.

Eredeti:
  • HP, Epson, Brother tintapatronok esetében: a csomagoláson van feltüntetve a lejárat dátuma (gyártástól számított 1 év)
  • Canon patronok esetében: a gyártás dátuma a csomagolásra van feltüntetve. A garancia, vásárlástól számított 1 év.
  • HP tonerek esetében élettartam garancia van, tehát amennyiben nem bontjuk meg a dobozt és optimális körülmények között tároljuk azt, a kazettában lévő tonerpor nem károsul. Ettől függetlenül javasoljuk a toner vásárlásától számított 2 éven belül felhasználását
  • Oki termékek esetében: a vásárlástól számított 90 nap
  • az összes többi tintapatron és toner esetében a garancia, a vásárlás napjától számított 1 év

Eredeti termékek esetében a fent megjelölt garancia időtartamokon belül, számlával és csak szerviz igazolással lehetséges a termék cseréje. Tehát az Önhöz legközelebb eső szakszervizbe be kell vinnie a hibásnak vélt eredeti kelléket. Minden szakszervizben ingyenesen kell, hogy igazolást kiadjanak. Amennyiben a szakszerviz jogosnak ítéli meg a problémát, akkor az igazolással és a számlával lehetséges nálunk a csere.

Olyan kellékhibák esetében, amik a nyomtatás minőségére vonatkoznak teszt oldal elküldését kérjük.

Garancia érvényesítés menete:

1. A hibás termék visszaküldése postai levélben vagy csomagban, melynek költsége az Ügyfelet terheli. Tudunk szállítót is küldeni a hibás termékért, hogy ne kelljen postára menni, bajlódni vele. Ennek költsége 1290Ft

2. A visszaérkezett terméket bevizsgáljuk (max 2-3 nap). Ha a garanciális igény jogos, akkor küldünk egy új csereterméket. Az új termék kiszállításának költségét mi álljuk.