Rólunk


Néhány sorban szeretnénk bemutatni a primatinta.hu oldal, 100%-ban magyar tulajdonú üzemeltető cégét, a Tipp-Mixer Kft-t.

A Tipp-Mixer Kft. 2002-ben alakult. A nyomdai szolgáltatások és a nyomtatókellékek világában is több, mint 18 éves szakértelemmel rendelkezünk. 
Az eddig megszerzett tapasztalatok, kapcsolatok és Ügyfél igények révén jött létre a terv, hogy nyomtatókellékekkel is foglalkozzunk, illetve ezen termékek forgalmazására webshopot hozzunk létre.

A primatinta.hu oldal azért jött létre, hogy kielégítsük Ügyfeleink azon igényét, hogy megbízható, minőségi és megfizethető forrásból jussanak hozzá a számukra szükséges nyomtatókellékekhez. Mindezt egy kis humorral fűszereztük így jött létre cégünk 4 alap elve:


Megbízhatóság

Minőség

Megfizethetőség

Humor

  1. Megbízhatóság:

Mindent megteszünk azért és folyamatosan törekszünk arra, hogy amit ajánlunk és ígérünk Ügyfeleinknek az a valósággal egyenértékű legyen. A webáruházunkban fent lévő információk, a termékeink minősége, a kiajánlott szállítási időpontok és határidők és még sok más. Természetesen hibátlan rendszer nincs, így akadhatnak időnként csúszások vagy átmeneti problémák, mint mindenhol, de folyamatosan törekszünk arra, hogy minél megbízhatóbbak legyünk és az esetlegesen becsúszó hibákat pedig megfelelően korrigáljuk.

  1. Minőség:

Kifejezetten ügyelünk arra, hogy megbízható forrásból (több évtizede, több éve a piacon jelen lévő megbízható beszállítók) származó minőségi termékeket forgalmazzunk legyen szó akár utángyártott akár eredeti kivitelről. Folyamatosan követjük a beszállítók és a saját cégünk garanciális hibastatisztikáját és ennek megfelelően közbe tudunk lépni és változtatni tudunk, ha a helyzet úgy kívánja Ügyfeleink megelégedettsége érdekében.

  1. Megfizethetőség:

Utángyártott termékeink az eredeti termék árak töredékét képezik, miközben megbízhatóan működnek. Javasoljuk azon felhasználók számára, akik költséghatékonyan szeretnének jó minőségben nyomtatni.

  1. Humor:

Cégünk működésének alapelveit és céljait komolyan vesszük. Ettől függetlenül úgy véljük, hogy a humorosság nem gátja a komoly működésnek természetesen bizonyos határokon belül. Mivel a humort, mint egyik alap elvünket is komolyan vesszük, így a többi hasonló cégtől eltérő, egyedi arculat a célunk, mellyel reményeink szerint apró örömöket, vidám perceket adhatunk Ügyfeleink részére.


Köszönjük, hogy elolvasta bemutatkozásunkat és ellátogatott oldalunkra.

Ha bármilyen kérdése, kérése merül fel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!


Tisztelettel:

Czobor Zsolt

ügyvezető igazgató